{hook h='beforedict01'}{hook h='beforedict02'}

GLSEROL TRIOLEAT

İNCİ: Triolein

Triolein nedir?

Gliserol trioleat, triolein olarak da bilinir, bir monoasit trigliserittir. Açık soluk sarı viskoz bir sıvı olarak gelir. Trigliserit tarafından oleik asidin üç hidroksi gliserol grubu ile esterleştirilmesi ile üretilir. Lorenzo yağının bileşenlerinden biridir.

Kullanım ve Faydaları:

Gliserol trioleat, yapısında cilt için çok faydalı olan oleik aside sahiptir. Cilt koşullandırıcı bir ajandır, cildi nemlendirir ve cilt üzerinde bir film oluşturur. Bir viskozite kontrol maddesi olarak kullanılabilir, bir ürün için istenen viskoziteyi sağlamaya yardımcı olur. Vücut bakımı, cilt bakımı ve saç bakım ürünleri, banyo malzemeleri, makyaj ürünleri ve dekoratif kozmetiklerde kullanılabilir.

Kaynaklar:

https://pubchem.ncbi.nlm.nih.gov/compound/Triolein

https://www.chemicalbook.com/ChemicalProductProperty_EN_CB2715065.htm

{hook h='afterdict01'}{hook h='afterdict02'}

Uyarı: Burada toplanan bilgiler kullanım ve kapsam açısından sınırlıdır. Hüküm ve koşullara bakın.

Sürekli gelişen bir cilt için cilt bakım sistemi, her günün Cildin Durumuna göre uyarlanmış tedavi oluşturmak için bilimsel olarak kanıtlanmış etkinliğe sahip tanınmış aktif bileşenleri kullanır.

  • Copyright ®LESIELLE, UYARLANABILIR CİLT BAKIMI, ®İZOLE FORMÜLASYON™
  • Tüm hakları saklıdır 2023

Menu