{hook h='beforedict01'}{hook h='beforedict02'}

PRUNUS AMIGDALUS DULCIS YAĞI

INCI: Prunus amigdalus Dulcis Yağı

Prunus amigdalus Dulcis Yağı Nedir?

Tatlı Badem yağı olarak da bilinir.

Badem çekirdeği çekirdeklerinden elde edilen saman renginde, kokusuz bir sıvıdır.

Kullanım ve Faydaları:

Kozmetikte pürüzsüz, yumuşak bir his vermek için cilt, dudaklar ve saçlar üzerinde yumuşatıcı olarak kullanılır.

% 55-86 oleik asit ve% 7-35 linoleik asit artı E ve B vitamini Linoleik içerir ve Oleik asit, cildi nemlendirmeye yardımcı olan harika yağ asitleridir. Epidermiste bulunabilen ve cildin yapısını ve bütünlüğünü korumaya yardımcı olan esansiyel yağ asitleridir. Lipitler seramidler olarak da bilinir.

Ciltteki iyi lipit içeriği, doğru geçirgenliğe ve dış etkenlere karşı savunmaya yardımcı olur. Bununla birlikte, Oleik asit çok daha kalın ve ağırdır, bu nedenle gözenekleri tıkama eğilimindedir, bu nedenle komedojenik olarak kabul edilir.

Kaynaklar:

https://cosmeticsinfo.org/ingredient/prunus-amygdalus-dulcis-sweet-almond-oil-and-prunus-amygdalus-dulcis-sweet-almond-seed

{hook h='afterdict01'}{hook h='afterdict02'}

Uyarı: Burada toplanan bilgiler kullanım ve kapsam açısından sınırlıdır. Hüküm ve koşullara bakın.

Sürekli gelişen bir cilt için cilt bakım sistemi, her günün Cildin Durumuna göre uyarlanmış tedavi oluşturmak için bilimsel olarak kanıtlanmış etkinliğe sahip tanınmış aktif bileşenleri kullanır.

  • Copyright ®LESIELLE, UYARLANABILIR CİLT BAKIMI, ®İZOLE FORMÜLASYON™
  • Tüm hakları saklıdır 2023

Menu