{hook h='beforedict01'}{hook h='beforedict02'}

POLİGİLİZERİN-3

İNCİ: Poligliserin-3

Poligliserin-3 nedir?

Bu bileşiği bir humektant yapan üç gliserin molekülünden oluşur - suyu kendine doğru çekme ve tutma yeteneği. Berrak veya açık sarı bir sıvı şeklinde gelebilir.

Kullanım ve Faydaları:

Tıpkı gliserin gibi, cilde nem sağlamak için kozmetik formülasyonlara eklenir. Gliserinden daha büyük bir molekül olması nedeniyle cilde daha yavaş nüfuz eder ve daha uzun süreli neme izin verir. Cilt hidrasyonu, dökülmeyi, kuru lekeleri önlediği ve cilde daha elastik ve dolgun olma yeteneği verdiği için önemlidir. Suyu daha iyi tutabildiği için cilde daha genç bir parlaklık verir. Poligliserin-3 bir humektan, cilt üzerinde bir bariyer oluşturur ve çevredeki havadan su çeker ve cildin üst katmanlarına hapseder. Cilt daha pürüzsüz ve taze görünür.

Nemlendiricilerde, vücut losyonlarında, serumlarda nem sağlamak için kullanılır.

Kaynaklar:

1 https://incidecoder.com/ingredients/polyglycerin-3

{hook h='afterdict01'}{hook h='afterdict02'}

Uyarı: Burada toplanan bilgiler kullanım ve kapsam açısından sınırlıdır. Hüküm ve koşullara bakın.

Sürekli gelişen bir cilt için cilt bakım sistemi, her günün Cildin Durumuna göre uyarlanmış tedavi oluşturmak için bilimsel olarak kanıtlanmış etkinliğe sahip tanınmış aktif bileşenleri kullanır.

  • Copyright ®LESIELLE, UYARLANABILIR CİLT BAKIMI, ®İZOLE FORMÜLASYON™
  • Tüm hakları saklıdır 2023

Menu