{hook h='beforedict01'}{hook h='beforedict02'}

FENOKSİETANOL

INCI: Fenoksietanol

Fenoksietanol Nedir?

İlaçlarda ve kozmetikte koruyucu olarak kullanılan bir glikol eter. Fenoksietanol, doğada yağ olan ve organik olarak kabul edilen renksiz bir sıvı olarak gelir. Doğal olarak yeşil çay ve hindibada bulunabilir. Fenoksietanol yapay olarak yapılabilir, bu da kozmetik ve farmasötik ürünlerde en çok bulunan durumdur ve bu, fenoksietanolün daha az safsızlığa sahip olmasını sağlar.

Kullanım ve Faydaları:

Fenoksietanol, bir ürünü geniş spektrumlu bakterilerden, mayadan ve küften koruyabilir. Bu, ürünün açıldıktan ve havaya maruz kaldıktan sonra bozulmamasını sağlar.

Bu madde aynı zamanda aromatiktir ve bir cilt ürünü kokusunu artırabilir.

Bununla birlikte, bu bileşen, alerjik reaksiyonlar, dermatit ve egzamadan muzdarip insanlar için ciddi reaksiyonlar gibi cildi tahriş edebilir.

Fenoksietanol, tazeliği korumak için güneş kremlerinde, nemlendiricilerde, parfümlerde, bazı gıda maddelerinde bulunabilir, kumaş kremleri, boyalar ve antiseptikler.

Kaynaklar:

https://thedermreview.com/phenoxyethanol/

{hook h='afterdict01'}{hook h='afterdict02'}

Uyarı: Burada toplanan bilgiler kullanım ve kapsam açısından sınırlıdır. Hüküm ve koşullara bakın.

Sürekli gelişen bir cilt için cilt bakım sistemi, her günün Cildin Durumuna göre uyarlanmış tedavi oluşturmak için bilimsel olarak kanıtlanmış etkinliğe sahip tanınmış aktif bileşenleri kullanır.

  • Copyright ®LESIELLE, UYARLANABILIR CİLT BAKIMI, ®İZOLE FORMÜLASYON™
  • Tüm hakları saklıdır 2023

Menu