{hook h='beforedict01'}{hook h='beforedict02'}

PEG-100 STEARAT

INCI: PEG-100 stearat

PEG-100 stearat nedir?

Palmiye yağı, hindistancevizi yağı gibi doğal yağların bir kombinasyonu. Yağ daha sonra suda çözünür bir ester oluşturmak için stearik asit ile birleştirilir. Bununla birlikte, Oxirane ve yağ asitlerini karıştırarak sentetik de olabilir.

Kullanım ve Faydaları:

Yumuşatıcı, emülgatör özellikleri için birçok kozmetikte bulunabilir.

Bir yumuşatıcı olarak, cilde daha yumuşak bir his verebilir ve ürünün cilt boyunca pürüzsüz bir şekilde kaymasına izin verebilir. Cilt nem bariyerini güçlendirir ve kuru cildi önlemek için nemi tutmasını sağlar. Nemlendirilmiş cilt, cildin görünümünü ve genel sağlığını iyileştirir.

Bir emülgatör olarak, yağ ve su bileşenlerini karıştırarak bir formülasyonu kalınlaştırabilir, böylece stabiliteyi artırabilir.

Kaynaklar:

https://thedermreview.com/peg-100-stearate

https://www.truthinaging.com/ingredients/peg-100-stearate

{hook h='afterdict01'}{hook h='afterdict02'}

Uyarı: Burada toplanan bilgiler kullanım ve kapsam açısından sınırlıdır. Hüküm ve koşullara bakın.

Sürekli gelişen bir cilt için cilt bakım sistemi, her günün Cildin Durumuna göre uyarlanmış tedavi oluşturmak için bilimsel olarak kanıtlanmış etkinliğe sahip tanınmış aktif bileşenleri kullanır.

  • Copyright ®LESIELLE, UYARLANABILIR CİLT BAKIMI, ®İZOLE FORMÜLASYON™
  • Tüm hakları saklıdır 2023

Menu