{hook h='beforedict01'}{hook h='beforedict02'}

MISIR YAĞI

INCI: Oksitlenmiş mısır yağı

Oksitlenmiş mısır yağı nedir?

Doğal mısır yağı, mısır tohumundan veya mısırdan soğuk presleme yöntemiyle elde edilen bir yağdır. Rafine edilmediğinde yoğun turuncu renk olarak gelir, rafine edildikten sonra altın sarısı rengine bürünür. Linoleik (omega 6) ve oleik (omega-9) gibi% 85 doymamış yağ asitleri, ayrıca A, C ve E vitaminleri gibi vitaminler içerir.  Aslında, zeytinyağından daha yüksek bir E vitaminine sahiptir.

Kullanım ve Faydaları:

Mısır yağı esas olarak taşıyıcı yağ olarak kullanılır. Yumuşama sağlaması durumunda diğer yağlara da benzer. Yağdaki vitaminler kuru havalarda cildin canlanmasına yardımcı olabilir, ancak kaynaklara göre diğer yağlar daha çok tercih edilir.

{hook h='afterdict01'}{hook h='afterdict02'}

Uyarı: Burada toplanan bilgiler kullanım ve kapsam açısından sınırlıdır. Hüküm ve koşullara bakın.

Sürekli gelişen bir cilt için cilt bakım sistemi, her günün Cildin Durumuna göre uyarlanmış tedavi oluşturmak için bilimsel olarak kanıtlanmış etkinliğe sahip tanınmış aktif bileşenleri kullanır.

  • Copyright ®LESIELLE, UYARLANABILIR CİLT BAKIMI, ®İZOLE FORMÜLASYON™
  • Tüm hakları saklıdır 2023

Menu