{hook h='beforedict01'}{hook h='beforedict02'}

MANGANEZ GLUKONAT

INCI: Manganez glukonat

Manganez glukonat nedir?

Manganez glukonat, hafif pembe renkli bir toz olan glukonik asidin bir tuzudur. Yeşil yapraklı sebzelerde, bira mayasında ve baklagillerde doğal olarak bulunur.

Kullanım ve Faydaları:

Manganez, glukonat içeren bir ürün cilde veya saç yüzeyine uygulandığında, iyi yağlama nedeniyle ciltten nem kaybını azaltır. Aynı zamanda cilde yumuşak ve pürüzsüz bir görünüm kazandırır. Manganez, vücut hücrelerimizi serbest radikallerden korumaya yardımcı olan anti-oksidan enzim sisteminin önemli bir parçasıdır. Manganez glukonat, kişisel bakım ürünlerinin, gargaraların, temizlik ürünlerinin, şampuanların, banyo ürünlerinin ve cilt bakım ürünlerinin birçok formülasyonunda kullanılır.

Kaynaklar:

https://www.chemicalbook.com/ChemicalProductProperty_EN_CB9177057.htm

https://cosmetics.specialchem.com/inci/manganese-gluconate

https://cosmeticsinfo.org/ingredient/manganese-gluconate

{hook h='afterdict01'}{hook h='afterdict02'}

Uyarı: Burada toplanan bilgiler kullanım ve kapsam açısından sınırlıdır. Hüküm ve koşullara bakın.

Sürekli gelişen bir cilt için cilt bakım sistemi, her günün Cildin Durumuna göre uyarlanmış tedavi oluşturmak için bilimsel olarak kanıtlanmış etkinliğe sahip tanınmış aktif bileşenleri kullanır.

  • Copyright ®LESIELLE, UYARLANABILIR CİLT BAKIMI, ®İZOLE FORMÜLASYON™
  • Tüm hakları saklıdır 2023

Menu