{hook h='beforedict01'}{hook h='beforedict02'}

MALTOOLIGYSOL GLUKOZIT

INCI: Maltooligysol glukozit

Maltooligysol glukozid nedir?

Maltooligysol glukozit, karbonhidratın uzun zincirlerini içeren bir polisakkarittir. Genellikle doğal olarak türetilir ve daha sonra nişasta ile birleştirilir. Durumda sıvıdır.

Kullanım ve Faydaları:

Diğer polisakkaritlere benzer şekilde, nem tutucu özelliklere sahiptir, bu nedenle ciltteki nem içeriğinin korunmasına yardımcı olur. Molekülün kimyasal yapısı içlerinde çeşitli aktif gruplara sahiptir, ayrıca hidrojen bağları gibi çeşitli diğer bağlar oluşturabilir. Bu nedenle, bir ürünün farklı bileşenlerini birbirine bağlamak için kullanılan bir bağlayıcı madde gibi birden fazla kullanıma sahiptir. Cilt ve saç bakım ürünlerinde kullanılır.

{hook h='afterdict01'}{hook h='afterdict02'}

Uyarı: Burada toplanan bilgiler kullanım ve kapsam açısından sınırlıdır. Hüküm ve koşullara bakın.

Sürekli gelişen bir cilt için cilt bakım sistemi, her günün Cildin Durumuna göre uyarlanmış tedavi oluşturmak için bilimsel olarak kanıtlanmış etkinliğe sahip tanınmış aktif bileşenleri kullanır.

  • Copyright ®LESIELLE, UYARLANABILIR CİLT BAKIMI, ®İZOLE FORMÜLASYON™
  • Tüm hakları saklıdır 2023

Menu