{hook h='beforedict01'}{hook h='beforedict02'}

MAGNEZYUM SÜLFAT

INCI: Magnezyum Sülfat

Magnezyum Sülfat Nedir?

Magnezyum Sülfat, Epsom tuzu olarak da bilinir. Doğal olarak bir mineral epsomit olarak oluşur. Epsom tuzu, 17. yüzyılın başlarında kaynak suyunda ilk kez keşfedildiği bir İngiliz kasabası olan Epsom'un adını almıştır. Fiziksel olarak beyaz kristalin bir bileşik olarak görünür.

Kullanım ve Faydaları:

Magnezyum Sülfat, cildin şişmesini, ağrısını ve kızarıklığını azaltmada doğal bir kaliteye sahiptir ve aynı amaçla yıllardır piyasada mevcuttur. Aynı zamanda banyo tuzu olarak da bilinir. Hacmi artırmak ve aktif bileşeni belirli bir miktarda seyreltmek için toz veya toz kek gibi formülasyonlara eklenebilen inert veya reaktif olmayan bir bileşendir. Cilt tazeleyicileri ve temizleyicileri, banyo ürünleri, güneş ürünleri, cilt ve saç bakım ürünleri gibi çok çeşitli ürünlerin formülasyonlarında kullanılır.

Kaynaklar:

https://cosmeticsinfo.org/ingredient/magnesium-sulfate-0

https://cosmetics.specialchem.com/inci/magnesium-sulfate

{hook h='afterdict01'}{hook h='afterdict02'}

Uyarı: Burada toplanan bilgiler kullanım ve kapsam açısından sınırlıdır. Hüküm ve koşullara bakın.

Sürekli gelişen bir cilt için cilt bakım sistemi, her günün Cildin Durumuna göre uyarlanmış tedavi oluşturmak için bilimsel olarak kanıtlanmış etkinliğe sahip tanınmış aktif bileşenleri kullanır.

  • Copyright ®LESIELLE, UYARLANABILIR CİLT BAKIMI, ®İZOLE FORMÜLASYON™
  • Tüm hakları saklıdır 2023

Menu