{hook h='beforedict01'}{hook h='beforedict02'}

MAGNEZYUM HİDROKSİT

INCI: Magnezyum hidroksit

Magnezyum hidroksit nedir?

Magnezyum hidroksit ayrıca magnezya sütü veya mineral brusit olarak da bilinir, inorganik bir bileşiktir. Kimyasal formülü Mg (OH)2'dir. İlginç bir şekilde deniz suyundan elde edilir. Deniz suyu kireç veya Kalsiyum hidroksit ile muamele edildiğinde, magnezyum hidroksit çökelir ve bu da daha saf bir formda elde etmek için daha fazla muamele edilir. İnce, beyaz kokusuz toz olarak gelir.

Kullanım ve Faydaları:

Kimyasal yapısı göz önüne alındığında, iki -OH molekülüne sahiptir, bu nedenle baziklik verebilir veya asidi bir dereceye kadar nötralize edebilir. Şimdi cildimizin doğal koruyucu pH'ı hafif asidik bir taraftır ve bu pH cildinin amino asitleri ve yağ asidi doğal olarak değişmeden kalır. Yüksek asidik veya bazik kimyasal ajanlar ciltle temas ettiğinde, cildin bu koruyucu pH'ını değiştirebilir ve böylece zarar görebilir. Magnezyum karbonat, pH'ı 7'ye kadar yükseltir, bu da birçok yüksek asidik bileşende faydalıdır. Ayrıca ciltteki gereksiz yağı emer ve gözenekleri astarlayarak cildin taze ve yağsız görünmesini sağlar. Toplam miktarı farklı makineler tarafından işlenebilecek seviyeye kadar yapmak için bir formülasyonda dolgu maddesi olarak kullanılabilir. Ayrıca bir ürüne uygun doku verebilir. Kremlerde, losyonlarda, tıraş köpüklerinde, deodorantlarda ve makyaj ürünlerinde kullanılabilir.

Kaynaklar:

https://www.makingcosmetics.com/Magnesium-Hydroxide-USP_p_1262.html

{hook h='afterdict01'}{hook h='afterdict02'}

Uyarı: Burada toplanan bilgiler kullanım ve kapsam açısından sınırlıdır. Hüküm ve koşullara bakın.

Sürekli gelişen bir cilt için cilt bakım sistemi, her günün Cildin Durumuna göre uyarlanmış tedavi oluşturmak için bilimsel olarak kanıtlanmış etkinliğe sahip tanınmış aktif bileşenleri kullanır.

  • Copyright ®LESIELLE, UYARLANABILIR CİLT BAKIMI, ®İZOLE FORMÜLASYON™
  • Tüm hakları saklıdır 2023

Menu