{hook h='beforedict01'}{hook h='beforedict02'}

LİNOLEİK ASİT

INCI: Linoleik asit

Linoleik asit nedir?

Linoleik asit, doymamış düz zincirli bir yağ asididir. Doğal olarak ayçiçeği tohumu yağı ve aspir yağında bulunur. Cilt sağlığı için hem içten hem de dışarıdan vücut için çok önemli bir yağ asididir.  Linoleik asit üç farklı şekilde kullanılabilir: tek başına linoleik asit, dimer - iki linoleik asit molekülü bir araya getirilmiş ve trimer- üç linoleik asit molekülü bir araya getirilmiştir. Renksiz bir yağ olarak gelir. Sayı arttıkça viskozite artar.

Kullanım ve Faydaları:

Cilde uygulandığında, cilde kolayca emilir ve onu besler. Cilt şartlandırma ajanı olarak kullanılabilir. Cilt üzerinde, doğada tıkayıcı olan, nemin buharlaşmasına izin vermeyen bir tabaka oluşturur. Aynı zamanda hafif bir yüzey aktif madde olarak da kullanılabilir, çünkü kir, bakteri gibi yağda çözünen safsızlıklara sahip bir kompleks oluşturabilir ve suyla yıkanmalarına izin verir. Beslenme ile birlikte temizleme eylemi sağlar ve cildin kurumasına izin vermez.  Banyo ürünleri, vücut ve el hazırlığı, temizleme ürünü, makyaj, tırnak bakım ürünleri, cilt bakımı ve saç bakım ürünleri ve göz makyajı için kullanılır.

Kaynaklar:

https://cosmeticsinfo.org/ingredient/linoleic-acid

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6117694/

{hook h='afterdict01'}{hook h='afterdict02'}

Uyarı: Burada toplanan bilgiler kullanım ve kapsam açısından sınırlıdır. Hüküm ve koşullara bakın.

Sürekli gelişen bir cilt için cilt bakım sistemi, her günün Cildin Durumuna göre uyarlanmış tedavi oluşturmak için bilimsel olarak kanıtlanmış etkinliğe sahip tanınmış aktif bileşenleri kullanır.

  • Copyright ®LESIELLE, UYARLANABILIR CİLT BAKIMI, ®İZOLE FORMÜLASYON™
  • Tüm hakları saklıdır 2023

Menu