{hook h='beforedict01'}{hook h='beforedict02'}

LAKTOPEROKSIDAZ

INCI: Laktoperoksidaz

Laktoperoksidaz nedir?

Laktoperoksidaz, LPO olarak bilinen daha kısa formda, sütte doğal olarak bulunan bir enzimdir. Yapısal olarak bir glikoproteindir.

Kullanım ve Faydaları:

Antimikrobiyal ve antioksidan özelliklere sahip olduğu için yararlı bir enzimdir. Ayrıca, uygulamalı biyoloji dergisinde, akneye neden olan bakterileri ortadan kaldırabildiği için akne tedavisinde kullanılabileceğinden bahsedilmektedir. Belirli bir kombinasyonda kullanıldığında (iyodür, tiyosiyanat, glikoz oksidaz ve glikoz ile) virüslerin, bakterilerin, mantarların ve mayaların büyümesini önlemek için kullanılabilir. Lipo sistemleri gibi çeşitli sistemlerle birlikte besleyici ajanlar, nemlendirici ajanlar vb. olarak kullanılır. Cilt bakımında, saç bakım ürünlerinde ve banyo malzemelerinde kullanılır.

Kaynaklar:

https://www.truthinaging.com/ingredients/lactoperoxidase

https://cosmetics.specialchem.com/inci/lactoperoxidase

{hook h='afterdict01'}{hook h='afterdict02'}

Uyarı: Burada toplanan bilgiler kullanım ve kapsam açısından sınırlıdır. Hüküm ve koşullara bakın.

Sürekli gelişen bir cilt için cilt bakım sistemi, her günün Cildin Durumuna göre uyarlanmış tedavi oluşturmak için bilimsel olarak kanıtlanmış etkinliğe sahip tanınmış aktif bileşenleri kullanır.

  • Copyright ®LESIELLE, UYARLANABILIR CİLT BAKIMI, ®İZOLE FORMÜLASYON™
  • Tüm hakları saklıdır 2023

Menu