{hook h='beforedict01'}{hook h='beforedict02'}

KOJIC DIPALMITAT

INCI: Kojic dipalmitat

Kojic dipalmitat nedir?

Kojic dipalmitat, modifiye edilmiş bir kojik asit ürünüdür. Kojik asit, mantarın çeşitli pirinç ve mısır şekerlerinden fermantasyonundan elde edilir. Isıda, ışıkta, metalik iyonlara ve neme maruz kalmada kararsızdır, hızlı bir şekilde oksitlenir. Dipalmitat tuzu çok daha kararlıdır.  Beyaz bir toz olarak gelir.

Kullanım ve Faydaları:

Kojik asit ile benzer bir kullanıma sahiptir, ayrıca cilt beyazlatıcı olarak da kullanılabilir. Ayrıca tirozinaz aktivitesini de bloke eder. Böylece vücutta melanin sentezini önler. Koijik asidin çok kararlı bir şeklidir, yani ısıya, ışığa ve pH'a karşı kararlıdır. Aynı zamanda metal iyonları ile daha kararlı kompleksler oluşturur. Cilt bakım ürünlerinde, saç bakım ürünlerinde, pigmentlerle ilgili bozukluklarda ve yaşlanma karşıtı ürünlerde kullanılır.

Kaynaklar:

https://www.nardev.com/UploadSection/ProdCat-493-1449735103.pdf

{hook h='afterdict01'}{hook h='afterdict02'}

Uyarı: Burada toplanan bilgiler kullanım ve kapsam açısından sınırlıdır. Hüküm ve koşullara bakın.

Sürekli gelişen bir cilt için cilt bakım sistemi, her günün Cildin Durumuna göre uyarlanmış tedavi oluşturmak için bilimsel olarak kanıtlanmış etkinliğe sahip tanınmış aktif bileşenleri kullanır.

  • Copyright ®LESIELLE, UYARLANABILIR CİLT BAKIMI, ®İZOLE FORMÜLASYON™
  • Tüm hakları saklıdır 2023

Menu