{hook h='beforedict01'}{hook h='beforedict02'}

İSOPROPİL MYRISTATE

INCI: İzopropil miristat

İzopropil miristat nedir?

İzopropil miristat, izopropil alkol ve miristik asitten türetilen bir esterdir. Düşük viskoziteli, sıvı dereceli yumuşatıcıdır. Geniş bir pH aralığında faydalıdır ve diğer yüzey aktif maddelerle iyi uyum sağlar. Renksiz, kokusuz yağ benzeri bir sıvı olarak gelir. Düşük yoğunluklu ve viskozitesi iyi yayılabilirlik sağlar. Esas olarak bitkisel kökenli bir üründür.

Kullanım ve Faydaları:

Üstün bir yumuşatıcı olduğu için banyo, bebek ve vücut yağlarında kullanılır, saçlara parlaklık verir ve parlar. Dahası, oksidasyona dayanmak için daha yüksek bir kapasiteye sahiptir, bu nedenle iyi bir raf ömrü sağlayabilir. Bir seyreltici olarak, yani kolayca işlenebilecek belirli bir sınıra kadar hacmi oluşturmak için kullanılabilir. Ayrıca koku yağında da kullanılır. Ayrıca, toz halindeki malzemenin akışını artırabilen bir yağlayıcı olarak da kullanılabilir. Bu, belirli bir formülde dozun eşit dağılımına yardımcı olur. Preslenmiş toz, hafif ve yapışkan olmayan kremler ve losyonlar için sıkıştırma yardımcısı olarak kullanılır. Cilde kolayca nüfuz ettiği daha küçük boyutunun bir faydası vardır. Daha yüksek konsantrasyonda, makyaj temizleyici ve temizleyici olarak kullanılabilir. Duş jellerinde, makyaj temizleyicilerde, tozlarda ve fondötenlerde, tıraş sonrasında, ter önleyicilerde, el kremlerinde, kremlerde ve losyonlarda kullanılır.

Kaynaklar:

https://www.makingcosmetics.com/Isopropyl-Myristate_p_100.html

{hook h='afterdict01'}{hook h='afterdict02'}

Uyarı: Burada toplanan bilgiler kullanım ve kapsam açısından sınırlıdır. Hüküm ve koşullara bakın.

Sürekli gelişen bir cilt için cilt bakım sistemi, her günün Cildin Durumuna göre uyarlanmış tedavi oluşturmak için bilimsel olarak kanıtlanmış etkinliğe sahip tanınmış aktif bileşenleri kullanır.

  • Copyright ®LESIELLE, UYARLANABILIR CİLT BAKIMI, ®İZOLE FORMÜLASYON™
  • Tüm hakları saklıdır 2023

Menu