{hook h='beforedict01'}{hook h='beforedict02'}

ISOHEXADECANE

İNCİ: Isohexadecane

Isohexadecane nedir?

Isohexadecane, 16 karbon atomuna sahip dallı zincirli bir hidrokarbondur. Petrolden elde edilir. Berrak, kokusuz bir sıvıdır, suda çözünmez, ancak mineral yağ, hint yağı, izopropil miristat içinde çözünür. Hidrokarbon olarak, reaktif değildir, aynı zamanda herhangi bir ürüne karşı etkisizdir. Yağ fazına olduğu gibi formüle eklenebilir.

Kullanım ve Faydaları:

Kuru yüzeyli bir yumuşatıcıdır, cildi nemlendirir ve cilt ve saç üzerinde ipeksi bir his bırakır. Esas olarak yüz ve göz makyajı temizleyicilerinde temizleyici olarak kullanılır. Herhangi bir üründe silikon günahı ile birlikte kullanılabilir.  Cilde nüfuz etmeden, cilt yüzeyi üzerinde, nemin atmosfere geçmesine izin vermeyen ve sonuç olarak cilt epidermisi içinde oldukça iyi miktarda nem kalan bir film oluşturur. İşlevsel rolü, dudak ürünleri, fondöten veya güneş bakım ürünleri gibi herhangi bir formülasyonda çözücü olarak, aynı zamanda bu cilt koşullandırma etkisini bonus olarak sağlar, zengin bir doku sağlar ve yumuşatıcıdır, ancak yağlı olmayan bir his verir.

Kaynaklar:

https://www.makingcosmetics.com/Isohexadecane_p_1090.html

https://www.truthinaging.com/ingredients/isohexadecane

https://thedermreview.com/Isohexadecane

{hook h='afterdict01'}{hook h='afterdict02'}

Uyarı: Burada toplanan bilgiler kullanım ve kapsam açısından sınırlıdır. Hüküm ve koşullara bakın.

Sürekli gelişen bir cilt için cilt bakım sistemi, her günün Cildin Durumuna göre uyarlanmış tedavi oluşturmak için bilimsel olarak kanıtlanmış etkinliğe sahip tanınmış aktif bileşenleri kullanır.

  • Copyright ®LESIELLE, UYARLANABILIR CİLT BAKIMI, ®İZOLE FORMÜLASYON™
  • Tüm hakları saklıdır 2023

Menu