{hook h='beforedict01'}{hook h='beforedict02'}

ISODODECANE

INCI: İzododekan

İzodedakane nedir?

İzododekane, 12 karbon atomuna sahip dallı zincirli alifatik bir hidrokarbondur. Mükemmel yayılabilirliğe sahip renksiz bir sıvıdır. Suda çözünmez, ancak silikonlarda, yağlarda ve izoparafinlerde vb. Çözünür. Petrol ürünlerinden elde edilir.

Kullanım ve Faydaları:

Cilt üzerinde pratik olarak ağırlıksız hissi ve düşük viskozite ve yoğunluk nedeniyle mükemmel yayılabilirliği ile çok iyi bilinir. Cilt üzerinde bir film oluşturur ve cilde neredeyse hiç emilmez, ancak aynı zamanda ciltten su kaybını da önler. Bir çözücü görevi görürken, aynı zamanda cilde nemlendirme sağlar. Cildi ve saçları şartlandırır. Özellikle emülsiyonlar olmak üzere ürünlerdeki yağların yerine kullanılabilir. Aynı zamanda komedojenik değildir. Akne eğilimli ciltler için herhangi bir hassasiyet veya erüpsiyon sağlamaz. Saça kayma ve parlaklık sağlamada silikonlara benzer. Son fakat en az değil, parfümeride de çözücü olarak kullanılır. Kremlerde, losyonlarda, dekoratif makyajlarda, şampuanlarda ve saç kremlerinde vb. Kullanılır.

Kaynaklar:

https://cosmetics.specialchem.com/inci/isododecane

https://www.ewg.org/skindeep/ingredient/703179/ISODODECANE/

https://thedermreview.com/isododecane/

{hook h='afterdict01'}{hook h='afterdict02'}

Uyarı: Burada toplanan bilgiler kullanım ve kapsam açısından sınırlıdır. Hüküm ve koşullara bakın.

Sürekli gelişen bir cilt için cilt bakım sistemi, her günün Cildin Durumuna göre uyarlanmış tedavi oluşturmak için bilimsel olarak kanıtlanmış etkinliğe sahip tanınmış aktif bileşenleri kullanır.

  • Copyright ®LESIELLE, UYARLANABILIR CİLT BAKIMI, ®İZOLE FORMÜLASYON™
  • Tüm hakları saklıdır 2023

Menu