{hook h='beforedict01'}{hook h='beforedict02'}

ISOBÜTIL AKETAT

INCI: İzobütil asetat

İzobütil asetat nedir?

İzobütil asetat, izobütil alkolün asetik asit ile etkileşimi sonucu üretilen uçucu bir çözücüdür.  Hafif meyveli tadı olan renksiz bir çözücüdür. Hemen hemen tüm diğer çözücüler, polimerler, reçineler ve yağlar için iyi ödeme gücü.

Kullanım ve Faydaları:

İyi ödeme gücü ile birlikte uçuculuğu, bir tabaka oluşturabileceği ve buharlaşabileceği kaplamayla ilgili herhangi bir ürün için ideal bir seçimdir. Diğer kozmetiklerde çözücü olarak kullanılır.

Kaynaklar:

https://msdssearch.dow.com/PublishedLiteratureDOWCOM/dh_096d/0901b8038096dc2b.pdf?filepath=productsafety/pdfs/noreg/233-00418.pdf&fromPage=GetDoc

{hook h='afterdict01'}{hook h='afterdict02'}

Uyarı: Burada toplanan bilgiler kullanım ve kapsam açısından sınırlıdır. Hüküm ve koşullara bakın.

Sürekli gelişen bir cilt için cilt bakım sistemi, her günün Cildin Durumuna göre uyarlanmış tedavi oluşturmak için bilimsel olarak kanıtlanmış etkinliğe sahip tanınmış aktif bileşenleri kullanır.

  • Copyright ®LESIELLE, UYARLANABILIR CİLT BAKIMI, ®İZOLE FORMÜLASYON™
  • Tüm hakları saklıdır 2023

Menu