{hook h='beforedict01'}{hook h='beforedict02'}

Illicium verum

INCI: Illicium verum meyve özü/illicium verum meyve yağı

Illicium verum meyve özü/illicium verum meyve yağı nedir?

Daha yaygın olarak yıldız anason veya badiyan olarak bilinen Illicium verum, Güneybatı Çin ve Kuzeybatı Vietnam'a özgü orta büyüklükte yaprak dökmeyen bir ağaçtır. Baharat olarak bilinir, ancak başka kullanımları da vardır. Birçok aktif bileşeni vardır, ancak birkaç önemli olanı shikimic asit ve anethole'dur.

Kullanım ve Faydaları:

Cilt ve saça faydalı olan çeşitli bileşenler içerir, ancak kesin bir araştırmaya dayalı sonuçtan daha fazla folklor türüdür. Bununla birlikte, cilt şartlandırma için kullanılır. Cilt üzerinde pürüzsüzleştirici etki sağlar. Uçucu yağ varlığı nedeniyle parfümeride de kullanılır. Saç bakımı ve cilt bakım ürünlerinde kullanılır.

Kaynaklar:

https://en.wikipedia.org/wiki/Illicium_verum

https://cosmetics.specialchem.com/product/i-bioveda-naturals-bioveda-naturals-aniseed

{hook h='afterdict01'}{hook h='afterdict02'}

Uyarı: Burada toplanan bilgiler kullanım ve kapsam açısından sınırlıdır. Hüküm ve koşullara bakın.

Sürekli gelişen bir cilt için cilt bakım sistemi, her günün Cildin Durumuna göre uyarlanmış tedavi oluşturmak için bilimsel olarak kanıtlanmış etkinliğe sahip tanınmış aktif bileşenleri kullanır.

  • Copyright ®LESIELLE, UYARLANABILIR CİLT BAKIMI, ®İZOLE FORMÜLASYON™
  • Tüm hakları saklıdır 2023

Menu