{hook h='beforedict01'}{hook h='beforedict02'}

HİDROKSİETİL ÜRE

INCI: Hidroksietil üre

Hidroksietil üre nedir?

Hidroksietil üre organik katı, açık sarı bir bileşiktir. Kimyasal olarak, karbonik asidin bir diamidir. Aynı zamanda düşük moleküler ağırlığa sahiptir ve suda çok fazla çözünür.

Kullanım ve Faydaları:

Daha önce de belirtildiği gibi, nemi çeker, böylece cilt veya saç yüzeyine uygulandığında, su geçirgen olan ve çevreden su çeken bir film oluşturur. Bu nedenle, kuru ciltler için kullanıldığında, kuru cilt nem artışı sağlayabilir. Dahası, daha küçük bir moleküldür ve meydana gelen farklı topikal fizyolojik reaksiyonlara kolayca katılabilir ve uzun vadede saç şaftının gücünü artırabilir. Bununla birlikte, bu etkiyi gösteren kesin bir araştırma yoktur. Banyo sabunlarında ve bırakma ürünlerinde kullanılır.

Kaynaklar:

https://www.cir-safety.org/sites/default/files/hyurea062018SLR.pdf

https://cosmetics.specialchem.com/inci/hydroxyethyl-urea

{hook h='afterdict01'}{hook h='afterdict02'}

Uyarı: Burada toplanan bilgiler kullanım ve kapsam açısından sınırlıdır. Hüküm ve koşullara bakın.

Sürekli gelişen bir cilt için cilt bakım sistemi, her günün Cildin Durumuna göre uyarlanmış tedavi oluşturmak için bilimsel olarak kanıtlanmış etkinliğe sahip tanınmış aktif bileşenleri kullanır.

  • Copyright ®LESIELLE, UYARLANABILIR CİLT BAKIMI, ®İZOLE FORMÜLASYON™
  • Tüm hakları saklıdır 2023

Menu