{hook h='beforedict01'}{hook h='beforedict02'}

HİDROLİZE AKASYA MAKROSTACHYA TOHUMU EKSTRESİ

İNCİ: (--)

Hidrolize akasya makrostachya tohumu ekstresi nedir?

Akasya macrostachya tropikal bir çalıdır ve Senegal'den Sudan'a kadar Afrika'da bulunur. Bitkinin tohumları en faydalı olanıdır ve yenilebilir olarak kabul edilebilir. Tohumdan elde edilen ekstrakt genellikle farklı amaçlar için kullanılır. Web kaynaklarından kozmetikte kullanım Akasya kullanımı için patentlerin dosyalandığı bulunabilir ve yakın gelecekte adının birçok kozmetik formülasyonda göründüğünü görebiliriz. Bununla birlikte, aktif bir bileşen olarak ekstrakta sahip olan az sayıda ürün vardır.

Kullanım ve Faydaları:

Hidrolize akasya makrostachya tohumu ekstresi, kuru ciltler için anlık su yenileyici olarak kullanılır. Optimum seviyeye kadar nemlendirme sağlar ve cildi iyi nemlendirir.

Kaynaklar:

Başvuru

https://korea.in-cosmetics.com/__novadocuments/474461?v=636606752935030000

{hook h='afterdict01'}{hook h='afterdict02'}

Uyarı: Burada toplanan bilgiler kullanım ve kapsam açısından sınırlıdır. Hüküm ve koşullara bakın.

Sürekli gelişen bir cilt için cilt bakım sistemi, her günün Cildin Durumuna göre uyarlanmış tedavi oluşturmak için bilimsel olarak kanıtlanmış etkinliğe sahip tanınmış aktif bileşenleri kullanır.

  • Copyright ®LESIELLE, UYARLANABILIR CİLT BAKIMI, ®İZOLE FORMÜLASYON™
  • Tüm hakları saklıdır 2023

Menu