{hook h='beforedict01'}{hook h='beforedict02'}

HİDROJENE KOKO-GLİSERİT

INCI: Hidrojene koko-gliserit

Hidrojene koko-gliserit nedir?

Hidrojene koko-gliseritler hidrojene mono-, di- ve tri-gliseritlerdir. Kokao-gliseritler hindistancevizi yağından elde edilir. Hindistan cevizi yağı yarı katı, beyaz renkli bir yağdır.

Kullanım ve Faydaları:

Gliseritler yüzyıllardır cilt ve saç bakımı için kullanılmaktadır. Esas olarak cildi besler ve gerekli besinleri sağlar. Deriden kolayca emilir ve nem sağlar. Ayrıca antibakteriyel etki gösterebilir. Cilt üzerinde bir tabaka oluşturur ve nemin geçmesine izin vermez ve onu dış ortamdan ve cildin koşullarından korur.

Kaynaklar:

https://cosmeticsinfo.org/ingredient/hydrogenated-coco-glycerides

https://cosmetics.specialchem.com/inci/hydrogenated-coco-glycerides

{hook h='afterdict01'}{hook h='afterdict02'}

Uyarı: Burada toplanan bilgiler kullanım ve kapsam açısından sınırlıdır. Hüküm ve koşullara bakın.

Sürekli gelişen bir cilt için cilt bakım sistemi, her günün Cildin Durumuna göre uyarlanmış tedavi oluşturmak için bilimsel olarak kanıtlanmış etkinliğe sahip tanınmış aktif bileşenleri kullanır.

  • Copyright ®LESIELLE, UYARLANABILIR CİLT BAKIMI, ®İZOLE FORMÜLASYON™
  • Tüm hakları saklıdır 2023

Menu