{hook h='beforedict01'}{hook h='beforedict02'}

HİDROJEN PEROKSIT

INCI: Hidrojen peroksit

Hidrojen peroksit nedir?

Hidrojen peroksit basit bir inorganik oksittir. Evlerde de çok amaçlı olarak yaygın olarak kullanılmaktadır. Hidrojen peroksitin en saf formu katı beyaz kristal tozdur, ancak bu şekilde kullanılamaz. % 3-98 sulu çözelti olarak kullanılmalıdır. Kimyasal olarak, hem oksitleyici bir ajan hem de bir indirgeyici ajandır.

Kullanım ve Faydaları:

Hidrojen peroksit, oksitleyici doğası nedeniyle ağartıcı bir ajan olarak kullanılır. Ayrıca% 2.5-3 konsantrasyonda antiseptik olarak da kullanılabilir. Ayrıca, hidrojen peroksit saçın şaftı üzerinde çalışır ve melaninin rengini açar, böylece saç boyama ürünü olarak kullanılabilir. Ayrıca bir üründe antimikrobiyal ajan olarak kullanılır. Saç renklerinde, saç ağartıcılarda, saç kremlerinde, diş beyazlatma ürünlerinde vb. Kullanılır. FDA'ya göre, hidrojen peroksit içeren saç renklerinin olumsuz reaksiyonu olmadığından emin olmak için 48 saat önce uygun bir duyarlılık testi yapılmalıdır.

Kaynaklar:


https://www.cir-safety.org/sites/default/files/hydrogen peroksit.pdf

{hook h='afterdict01'}{hook h='afterdict02'}

Uyarı: Burada toplanan bilgiler kullanım ve kapsam açısından sınırlıdır. Hüküm ve koşullara bakın.

Sürekli gelişen bir cilt için cilt bakım sistemi, her günün Cildin Durumuna göre uyarlanmış tedavi oluşturmak için bilimsel olarak kanıtlanmış etkinliğe sahip tanınmış aktif bileşenleri kullanır.

  • Copyright ®LESIELLE, UYARLANABILIR CİLT BAKIMI, ®İZOLE FORMÜLASYON™
  • Tüm hakları saklıdır 2023

Menu