{hook h='beforedict01'}{hook h='beforedict02'}

HİSTİDİN

İNCİ: Histidin

Histidin nedir?

Histidin, insan vücudunda bulunan bir alfa-amino asittir. Aynı zamanda vücudumuzda sentezlenir ve vücudumuzda bazı önemli proteinlerin oluşumunda çok önemli bir rol oynar. Kozmetik veya diğer tıbbi kullanımlar için büyük ölçekte kullanılmak üzere sentezlenebilir. Renksiz ama tatlı bir tada sahip katı kristaller / iğneler şeklinde bulunur.

Kullanım ve Faydaları:

Bir amino asit hem pozitif yüklü karboksil grubuna hem de negatif yüklü bir amin grubuna sahiptir, bu nedenle bir elektronu bir gruptan diğerine hareket ettirmeye devam ettikleri özel bir durumda kalabilirler. Bu özel özellik, statik elektriğin bir sorun olması ve kaçınılması gerektiğinde yararlıdır. Özellikle saç ve bir dereceye kadar cilt. Bu nedenle, Histidin, ek yükü emerek herhangi bir formülasyonda antistatik olarak işlev görebilir. Bu şekilde bir ürünü stabilize edebilir ve saç tedavileri durumunda mükemmel sonuç verebilir.  Cilde uygulandığında histidin cilde nem çekebilir ve iyi nemlendirilir ve cilt üzerinde nemin cildi havaya bırakmasına izin vermeyen bir tabaka oluşturur. Nemlendirilmiş cilt, çevreye zarar veren faktörlerle mücadele edecek kadar güçlü olarak kabul edilebilir. Tüm cilt bakımı - yüz bakımı, bebek bakımı, yüz temizliği ve vücut bakım ürünlerinde kullanılır.

Kaynaklar:

https://pubchem.ncbi.nlm.nih.gov/compound/Histidine#section=Physical-Description

https://cosmetics.specialchem.com/inci/histidine

{hook h='afterdict01'}{hook h='afterdict02'}

Uyarı: Burada toplanan bilgiler kullanım ve kapsam açısından sınırlıdır. Hüküm ve koşullara bakın.

Sürekli gelişen bir cilt için cilt bakım sistemi, her günün Cildin Durumuna göre uyarlanmış tedavi oluşturmak için bilimsel olarak kanıtlanmış etkinliğe sahip tanınmış aktif bileşenleri kullanır.

  • Copyright ®LESIELLE, UYARLANABILIR CİLT BAKIMI, ®İZOLE FORMÜLASYON™
  • Tüm hakları saklıdır 2023

Menu