{hook h='beforedict01'}{hook h='beforedict02'}

HEKSİL LAURAT

INCI: Heksil laurat

Hexyl laurate nedir?

Heksil laurat, heksil alkol ve laurik asitten sentezlenen bir esterdir.

Kullanım ve Faydaları:

Heksil laurat uzun zincirli alkollü bir esterdir. Lipitler için sudan daha fazla afiniteye sahiptir. Böylece, cildin veya saçın yüzeyine uygulandığında, tıkayıcı bir tabaka oluşturur. Bu tabaka cildi çevreye zarar veren faktörlerden koruduğu gibi ciltten nem kaçmasını da önler. Cildi daha yumuşak ve pürüzsüz hale getiren bir yumuşatıcı görevi görür. Laurik asit, cilt yapısının lipit içeriklerinden biri olduğu için cilt için de çok faydalıdır. Ürünün viskozitesini arttırmak için kullanılır. Heksil laurat ayrıca çeşitli ürünlerde çözücü olarak da kullanılır. Rujlarda, dudak ürünlerinde ve diğer makyaj ürünlerinde kullanılabilir.

Kaynaklar:

https://www.truthinaging.com/ingredients/hexyl-laurate

{hook h='afterdict01'}{hook h='afterdict02'}

Uyarı: Burada toplanan bilgiler kullanım ve kapsam açısından sınırlıdır. Hüküm ve koşullara bakın.

Sürekli gelişen bir cilt için cilt bakım sistemi, her günün Cildin Durumuna göre uyarlanmış tedavi oluşturmak için bilimsel olarak kanıtlanmış etkinliğe sahip tanınmış aktif bileşenleri kullanır.

  • Copyright ®LESIELLE, UYARLANABILIR CİLT BAKIMI, ®İZOLE FORMÜLASYON™
  • Tüm hakları saklıdır 2023

Menu