{hook h='beforedict01'}{hook h='beforedict02'}

GLİKOL STEARAT

INCI: Glikol stearat

Glikol stearat nedir?

Glikol stearat, etilen glikol ve stearik asidin bir monoesteridir. Beyazdan krem renkli balmumu bir katıdır.

Kullanım ve Faydaları:

Gliserinin diğer monoesterleri gibi kimyasal yapısında hem yağ seven hem de su seven grupları içerir. Böylece, bir emülsiyon stabilizatörü olarak kullanılabilir. Formülasyondaki katı içerik daha az olduğunda, viskoziteyi de önemli ölçüde arttırdığı için en iyi şekilde çalışır. Bir "İncilirleştirici ajan" olduğu için formülasyonu daha çekici hale getirir. Bir yağ asidi olan stearik aside sahiptir, bu nedenle cildi nemlendirir ve cilt üzerinde nemin buharlaşmayacağı ve cildin nemi tutmasına izin verecek şekilde bir tabaka oluşturur, bu nedenle cilt şartlandırıcı bir ajan olarak da adlandırılabilir. Losyonlardan, kremlerden ve jellerden parfümlere ve kokulara bakan diğer yardımcı maddelerle birlikte kozmetikte yaygın olarak kullanılabilir.

Kaynaklar:

https://cosmeticsinfo.org/ingredient/glycol-stearate

https://www.makingcosmetics.com/Glycol-Stearate_p_792.html

https://cosmetics.specialchem.com/inci/glycol-stearate

{hook h='afterdict01'}{hook h='afterdict02'}

Uyarı: Burada toplanan bilgiler kullanım ve kapsam açısından sınırlıdır. Hüküm ve koşullara bakın.

Sürekli gelişen bir cilt için cilt bakım sistemi, her günün Cildin Durumuna göre uyarlanmış tedavi oluşturmak için bilimsel olarak kanıtlanmış etkinliğe sahip tanınmış aktif bileşenleri kullanır.

  • Copyright ®LESIELLE, UYARLANABILIR CİLT BAKIMI, ®İZOLE FORMÜLASYON™
  • Tüm hakları saklıdır 2023

Menu