{hook h='beforedict01'}{hook h='beforedict02'}

GLİSERİL UNDEKLENAT

INCI: Gliseril Undesilenat

Gliseril Undesilenat Nedir?

Hint fasulyesi ve kolza tohumu gliserininden elde edilebilen undecylenic asit içeren bir gliserin esteri.

Kullanım ve Faydaları:

Formülasyonlarda, antimikrobiyal özellikleri ile birlikte bir ürünü emülsifiye etme kabiliyeti için kullanılır.

Nemi cilde nemlendiren ve kapatan bir cilt koşullandırıcı ajan görevi görür.

Doğal kökeni nedeniyle, birçok doğal organik cilt bakım ürününde bulunabilir.

{hook h='afterdict01'}{hook h='afterdict02'}

Uyarı: Burada toplanan bilgiler kullanım ve kapsam açısından sınırlıdır. Hüküm ve koşullara bakın.

Sürekli gelişen bir cilt için cilt bakım sistemi, her günün Cildin Durumuna göre uyarlanmış tedavi oluşturmak için bilimsel olarak kanıtlanmış etkinliğe sahip tanınmış aktif bileşenleri kullanır.

  • Copyright ®LESIELLE, UYARLANABILIR CİLT BAKIMI, ®İZOLE FORMÜLASYON™
  • Tüm hakları saklıdır 2023

Menu