{hook h='beforedict01'}{hook h='beforedict02'}

GLİSERİL SEARAT SE

INCI: Gliseril stearat SE

Gliseril stearat SE nedir?

Gliseril stearat SE, gliserin ve stearik asidin bir monoesteridir. SE, Gliseril stearatın özel formülasyon kalitesi anlamına gelir. Kendinden Emülgatör derecesi olarak bilinir. Potasyum stearat ilavesiyle SE olmayan çeşitlilikten farklıdır. Kirli beyaz renkte mikrogranüller olarak mevcuttur.

Kullanım ve Faydaları:

Esas olarak bir emülgatördür ve yağ ve su fazını birlikte yönetmek için kullanılır. Özel SE kalitesiyle, bir ürünün stabilitesini artırır ve bir ürünün kalınlığını iyileştirir, bu da daha az kalın bir üründen daha iyi görünmeye ve hissetmeye yardımcı olabilir. Başka bir emülgatör ile karıştırılabilir.

Kaynaklar:

https://www.makingcosmetics.com/Glyceryl-Stearate-SE_p_120.html

{hook h='afterdict01'}{hook h='afterdict02'}

Uyarı: Burada toplanan bilgiler kullanım ve kapsam açısından sınırlıdır. Hüküm ve koşullara bakın.

Sürekli gelişen bir cilt için cilt bakım sistemi, her günün Cildin Durumuna göre uyarlanmış tedavi oluşturmak için bilimsel olarak kanıtlanmış etkinliğe sahip tanınmış aktif bileşenleri kullanır.

  • Copyright ®LESIELLE, UYARLANABILIR CİLT BAKIMI, ®İZOLE FORMÜLASYON™
  • Tüm hakları saklıdır 2023

Menu