{hook h='beforedict01'}{hook h='beforedict02'}

GLİSERİL OLEAT

INCI: Gliseril oleat

Gliseril oleat nedir?

Gliseril ester, gliserin ve oleik asidin birleştirilmesiyle doğal olarak üretilir. Oleik asit, palmiye yağı ve hindistancevizi yağından elde edilebilir. Gliseril oleatın görünümü soluk sarı yumuşak katıdır ve 210C'de (700F) çok düşük buluşma noktasına sahiptir. Saç ve cilt lipitlerinin bileşenlerinden biri olarak kabul edilir.

Kullanım ve Faydaları:

Diğer monoesterlere benzer şekilde, su seven ve yağ seven bileşenlerin bir karışımıdır. Böylece, hem yağ hem de su fazlarını karıştırmak için bir emülgatör olarak kullanılabilir. Ayrıca, cildin / saçın yağlı safsızlıklarıyla bağlanabilen, daha sonra suyla yıkanabilen ve böylece cildi / saçı temizleyen bir yüzey aktif madde olarak kullanılabilir. Ayrıca, bir ürünün hacmini veya kütlesini iyileştirmek için kalınlaştırıcı olarak da kullanılır. Ayrıca, kuru ve hasarlı cilt ve saçın kaybolan yağ içeriğini de geri yükleyebilir, çünkü daha önce de söylendiği gibi yeniden besi maddesi olarak kullanılır. Losyonlarda, kremlerde, sıvı sabunlarda, saç şampuanlarında ve duş jelinde kullanılır.

Kaynaklar:

https://www.makingcosmetics.com/Glyceryl-Oleate_p_1013.html

{hook h='afterdict01'}{hook h='afterdict02'}

Uyarı: Burada toplanan bilgiler kullanım ve kapsam açısından sınırlıdır. Hüküm ve koşullara bakın.

Sürekli gelişen bir cilt için cilt bakım sistemi, her günün Cildin Durumuna göre uyarlanmış tedavi oluşturmak için bilimsel olarak kanıtlanmış etkinliğe sahip tanınmış aktif bileşenleri kullanır.

  • Copyright ®LESIELLE, UYARLANABILIR CİLT BAKIMI, ®İZOLE FORMÜLASYON™
  • Tüm hakları saklıdır 2023

Menu