{hook h='beforedict01'}{hook h='beforedict02'}

GLİSERİL DİPALMİTAT

INCI: Gliseril dipalmitat

Gliseril dipalmitat nedir?

Gliseril dipalmitat ayrıca palmitin olarak da bilinir, gliserin ve palmitik asidin bir diesteridir. Palmitik asit, doğal olarak palmiye yağı, palmiye çekirdeği yağı, tereyağı, peynir, süt, yumurta sarısı ve hayvansal yağda bulunan altıgen asit olarak da bilinir. Palmitik asit vücutta çeşitli organlarda da bulunur. Beyaz katı olarak gelir.

Kullanım ve Faydaları:

Palmitik asit ve gliserin sinerjik bir kombinasyondur. Palmitik asit, cilde kolayca emilen ve kuru cildin iyileşmesi için gereken yağ içeriğini sağlayan bir yağ asididir. Ayrıca, cilde uygulandığında, nemin buharlaşmasına izin vermeyen bir püre çalışması oluşturur. Nem kaybolduğunda, cilt atmosferik uyaranların neden olduğu hasarlara karşı savunmasız hale gelir. Böylece, cilde uygulandığında cildin görünmesini sağlar ve daha pürüzsüz hissettirir. Diğer gliseril diesterlere benzer şekilde, daha uzun alkil zincirine ve -OH ve -COO- gibi birçok işlev grubuna sahiptirler, bu da hem su seven hem de yağ seven bileşenleri ona bağlı kılar. Bu nedenle, ideal olarak emülsifiye edici bir ajan olarak kullanılabilir. Cilt bakım ürünlerinde, makyaj ürünlerinde ve rujda kullanılır.

Kaynaklar:

https://cosmeticsinfo.org/ingredient/glyceryl-dipalmitate

{hook h='afterdict01'}{hook h='afterdict02'}

Uyarı: Burada toplanan bilgiler kullanım ve kapsam açısından sınırlıdır. Hüküm ve koşullara bakın.

Sürekli gelişen bir cilt için cilt bakım sistemi, her günün Cildin Durumuna göre uyarlanmış tedavi oluşturmak için bilimsel olarak kanıtlanmış etkinliğe sahip tanınmış aktif bileşenleri kullanır.

  • Copyright ®LESIELLE, UYARLANABILIR CİLT BAKIMI, ®İZOLE FORMÜLASYON™
  • Tüm hakları saklıdır 2023

Menu