{hook h='beforedict01'}{hook h='beforedict02'}

GLİSERİL KAPRİLAT

INCI: Gliseril Kaprilat

Gliseril Caprylate Nedir?

Bir ko-emülgatör görevi gören monoesterlerin bir karışımı.

Kullanım ve Faydaları:

Emülgatör ve film eskisi olarak kullanılır. Bir Film eskisi cilt üzerinde bir tabaka oluşturur, bu da nemi yakalayarak kaçmasını önler. Bu sıkışmış nem, kuru ciltler için faydalıdır, çünkü cildi daha uzun süre nemli tutar.

Kremler ve losyonlar gibi su emülsiyonlarındaki yağı stabilize etme yeteneğine sahiptir

Gliseril Caprylate, bakteri ve mayaya karşı antimikrobiyal özelliklere sahip olduğu için akne ile mücadele ürünlerinde de kullanılabilir. Bu aynı zamanda organik asitleri ve koruyucuları artırmasına izin verir.

Saç bakımı, vücut losyonları ve yüz kremleri, vücut yıkama ve deodorantlarda bulunabilir.

Kaynaklar:

https://cosmeticsinfo.org/ingredient/glyceryl-caprylate

{hook h='afterdict01'}{hook h='afterdict02'}

Uyarı: Burada toplanan bilgiler kullanım ve kapsam açısından sınırlıdır. Hüküm ve koşullara bakın.

Sürekli gelişen bir cilt için cilt bakım sistemi, her günün Cildin Durumuna göre uyarlanmış tedavi oluşturmak için bilimsel olarak kanıtlanmış etkinliğe sahip tanınmış aktif bileşenleri kullanır.

  • Copyright ®LESIELLE, UYARLANABILIR CİLT BAKIMI, ®İZOLE FORMÜLASYON™
  • Tüm hakları saklıdır 2023

Menu