{hook h='beforedict01'}{hook h='beforedict02'}

GLISEROL BEHENAT / EIKOSADIOAT

INCI: Gliserol behenat / Eikosadioat

Gliserol behenat / Eikosadioat nedir?

Gliserol behenat / eikosadioat, gliserin ile behenik asit ve eikosanoik asitlerin esterleştirilmiş bir karışımıdır. Behenik asit genellikle hindistancevizi yağlarında, kolza tohumu yağında ve yer fıstığı yağında doğal olarak bulunur. Eikosanoik asit / arakidik asit, doymuş bir yağdır ve esas olarak yer fıstığı yağının bir bileşenidir.

Kullanım ve Faydaları:

İki yağ asidi behenik ve eikosanoik asit cilde faydalıdır, hızlı bir şekilde emilir ve cilde nem sağlar. Gliserol behenat / eikosadioat, cilt üzerinde tıkayıcı olan bir film oluşturur. Bu nedenle, nem bu tabakadan kaçamaz ve cildin içinde kalır. Cildi şartlandırır, dokunmayı yumuşatır. Uzun alkil zincirine ve birçok -OH ve -COO- grubuna sahiptir, bu da onu ideal bir yüzey aktif madde yapar. Bir yüzey aktif madde, yağlar ve su arasındaki yüzey gerilimini azaltmaktan sorumludur. Köpürtücü madde veya temizleme maddesi olarak da kullanılabilir, ideal olarak hem suda çözünür hem de yağda çözünür grupları bağlayabilen her iki gruba da sahip olmalıdır. Benzer şekilde, emülsifiye edici madde de yağ ve suyu birlikte karıştırmak için aynı amaca hizmet eder ve bu bileşen aynı kriterlere uyar. Cilt bakımı, saç bakımı ve vücut bakımının yanı sıra bazı makyaj ürünlerinde de kullanılır.

Kaynaklar:

https://www.ewg.org/skindeep/ingredient/719246/GLYCERYL_BEHENATE;;EICOSADIOATE/

{hook h='afterdict01'}{hook h='afterdict02'}

Uyarı: Burada toplanan bilgiler kullanım ve kapsam açısından sınırlıdır. Hüküm ve koşullara bakın.

Sürekli gelişen bir cilt için cilt bakım sistemi, her günün Cildin Durumuna göre uyarlanmış tedavi oluşturmak için bilimsel olarak kanıtlanmış etkinliğe sahip tanınmış aktif bileşenleri kullanır.

  • Copyright ®LESIELLE, UYARLANABILIR CİLT BAKIMI, ®İZOLE FORMÜLASYON™
  • Tüm hakları saklıdır 2023

Menu