{hook h='beforedict01'}{hook h='beforedict02'}

GLİSEROL

INCI: Gliserin

Gliserin Nedir?

Daha yaygın olarak gliserin olarak bilinen gliserol, polihidrik alkol veya şeker alkol grubudur. Renksiz, kokusuz, viskoz sıvıdır. Doğal olarak, hayvansal ve bitkisel katı ve sıvı yağlarda bulunur, ancak sentetik çeşitlilik her açıdan doğala çok benzer. Propilen veya karbonhidrat malzemelerinden sentezlenir.

Kullanım ve Faydaları:

Gliserin doğada humektandır, su moleküllerini kendine doğru çeker. Bu özellik, cildin kurumasına izin vermediği için özellikle yararlıdır. Uygulandığında bir film oluşturur ve nemin gitmesini önler. Böylece cilt veya saç iyi nemlendirilir. İyi nemlendirilmiş cilt, çevresel stres ve uyaranlardan kendini korur. Böylece, gliserin cilt ve saç kremi artı koruyucu olarak işlev görebilir. Formülasyon yönüyle, bileşenlerin kolayca harmanlanmasını sağlayan su fazına dahil edilmesi gereken suda çözünmeyen malzemeleri çözündürmek için kullanılır. Herhangi bir ürünün viskozitesini azaltmak için kullanılır. Cilt bakımı, saç bakım ürünleri, sabunlar ve renkli kozmetiklerde kullanılır.

Kaynaklar:

https://cosmeticsinfo.org/ingredient/glycerin-0

https://www.makingcosmetics.com/Glycerin-USP_p_160.html

{hook h='afterdict01'}{hook h='afterdict02'}

Uyarı: Burada toplanan bilgiler kullanım ve kapsam açısından sınırlıdır. Hüküm ve koşullara bakın.

Sürekli gelişen bir cilt için cilt bakım sistemi, her günün Cildin Durumuna göre uyarlanmış tedavi oluşturmak için bilimsel olarak kanıtlanmış etkinliğe sahip tanınmış aktif bileşenleri kullanır.

  • Copyright ®LESIELLE, UYARLANABILIR CİLT BAKIMI, ®İZOLE FORMÜLASYON™
  • Tüm hakları saklıdır 2023

Menu