{hook h='beforedict01'}{hook h='beforedict02'}

GERANIOL

İNCİ: Geraniol

Geraniol nedir?

Geraniol monoterpenoid asiklik alkoldür. Sitronella yağı, çuha çiçeği yağı, limon kabuğu yağı gibi çeşitli uçucu yağlarda bulunur. Soluk sarı sıvıya kadar net gelir. Gül benzeri tatlı bir kokusu vardır.

Kullanım ve Faydaları:

Doğada antioksidandır, bu nedenle herhangi bir kozmetikte kullanıldığında cildi çevresel zararlardan da korur. Cildi yatıştırmaya yardımcı olabilir, bu nedenle herhangi bir tahriş veya hassas cilt durumunda, ciltteki stresi hafifletmeye yardımcı olabilir. Aynı zamanda bir koku bileşenidir, bu nedenle aromaterapide kullanılır. Banyo malzemeleri, cilt bakım ürünleri, saç bakım ürünleri, parfümeri ve kokularda kullanılır.

Kaynaklar:

https://cosmetics.specialchem.com/product/i-symrise-geraniol-prime

{hook h='afterdict01'}{hook h='afterdict02'}

Uyarı: Burada toplanan bilgiler kullanım ve kapsam açısından sınırlıdır. Hüküm ve koşullara bakın.

Sürekli gelişen bir cilt için cilt bakım sistemi, her günün Cildin Durumuna göre uyarlanmış tedavi oluşturmak için bilimsel olarak kanıtlanmış etkinliğe sahip tanınmış aktif bileşenleri kullanır.

  • Copyright ®LESIELLE, UYARLANABILIR CİLT BAKIMI, ®İZOLE FORMÜLASYON™
  • Tüm hakları saklıdır 2023

Menu