{hook h='beforedict01'}{hook h='beforedict02'}

JELATİN

INCI: Jelatin / hidrolize jelatin

Jelatin Nedir?

Jelatin uzun yıllardır bilinmektedir, Genellikle gıda amaçlı veya tıbbi amaçlar için kullanılır. Renksiz, tatsız ve yarı saydam bir toz, tabaka veya granül olarak gelir. Kemiklerden, bağ dokularından ve hayvanların derisinden elde edilir. Çoğunlukla, kollajen hayvan derisinden ve kemiklerinden elde edilir, jelatin elde etmek için geri dönüşümsüz olarak hidrolize edilir. Bu süreçte, protein daha küçük peptitlere indirgenir. Suda çözünür ve jel benzeri bir yapı oluşturur. Birçok önemli amino asit içerir.

Kullanım ve Faydaları:

İstenilen tutarlılığı elde etmek için birçok üründe koyulaştırıcı olarak kullanılır. Cilde uygulandığında, ciltten su kaybını önleyen tıkayıcı bir tabaka oluşturur. Topikal kremlerde, nemlendiricilerde ve kıvırcık / coily saçlar için saç kremlerinde bulunur.

Kaynaklar:

https://books.google.co.in/books?id=3MgTCgAAQBAJ&pg=PA175&dq=gelatin kozmetikte kullanılır&hl=tr&sa=X&ved=0ahUKEwiN1ZzFqq_jAhULP48KHX-AA9IQ6AEINjAD#v=onepage&q=kozmetikte kullanılan jelatin&f=false

https://en.wikipedia.org/wiki/Gelatin

{hook h='afterdict01'}{hook h='afterdict02'}

Uyarı: Burada toplanan bilgiler kullanım ve kapsam açısından sınırlıdır. Hüküm ve koşullara bakın.

Sürekli gelişen bir cilt için cilt bakım sistemi, her günün Cildin Durumuna göre uyarlanmış tedavi oluşturmak için bilimsel olarak kanıtlanmış etkinliğe sahip tanınmış aktif bileşenleri kullanır.

  • Copyright ®LESIELLE, UYARLANABILIR CİLT BAKIMI, ®İZOLE FORMÜLASYON™
  • Tüm hakları saklıdır 2023

Menu