{hook h='beforedict01'}{hook h='beforedict02'}

FARNESOL

İNCİ: Farnesol

Farnesol nedir?

Farnesol doğal olarak bulunur, ancak kimyasal olarak balsam, siklamen, limon otu, misk, gül ve sitronella gibi birçok yağda bulunan seskiterpen alkolüdür. Tatlı bir kokuya sahip, renksiz yağlı bir sıvı olarak gelir.  Biyolojik potansiyeli yüksek bir molekül olarak bilinir.

Kullanım ve Faydaları:

Farnesol ayrıca biyoaktivatör olarak da bilinir. Çünkü K vitamininin bir bileşeni ve yağ alkolünün öncüsüdür. Kırışıklıkları yumuşatarak cilt görünümünü iyileştirdiği ve cilde daha sıkı bir görünüm kazandırdığı söylenir. Ayrıca, yağlı ciltler veya kuru ciltler ayrıca cilt gözenekleri üzerindeki sebum sekresyon kontrolünden de yararlanabilir. Koku maskeleme için kullanılır, varlıklar bir sesquiterpene alkol Farnesol esas olarak kokulu olarak kullanılır. Kozmetik preparatta kullanım söz konusu olduğunda artı olabilecek bir kokuya sahip olmalı, insanların belirli kokulara sevilebilirliğini arttırır. Akne içeriği, temizleme ürünleri, tıraş kremi, tıraş sonrası ürünler, deodorantlar, kolonyalar, yüz pudrası/ayak tozu, saç bakımı, koku ve nemlendiricide kullanılır.

{hook h='afterdict01'}{hook h='afterdict02'}

Uyarı: Burada toplanan bilgiler kullanım ve kapsam açısından sınırlıdır. Hüküm ve koşullara bakın.

Sürekli gelişen bir cilt için cilt bakım sistemi, her günün Cildin Durumuna göre uyarlanmış tedavi oluşturmak için bilimsel olarak kanıtlanmış etkinliğe sahip tanınmış aktif bileşenleri kullanır.

  • Copyright ®LESIELLE, UYARLANABILIR CİLT BAKIMI, ®İZOLE FORMÜLASYON™
  • Tüm hakları saklıdır 2023

Menu