{hook h='beforedict01'}{hook h='beforedict02'}

CANDELILLA WAX

İNCİ: Euphorbia Cerifera

Euphorbia Cerifera nedir?

Euphorbia Cerifera'nın saplarından ve dallarından elde edilen bir balmumudur. Bitki, Güney Teksas ve Kuzey Meksika'nın yarı kurak bölgelerine özgüdür. Mavi-yeşil yapraksız bir bitkiye benziyor. Balmumu bitkilerden belirli bir prosedürle ekstrakte edilir, önce kaynar suda kurutulmuş saplar daldırılır, daha sonra sülfürik asit kullanılarak asidik hale getirilir. Üründen sıyrıldıktan sonra, açık sarı ila kahverengi renkte saf bir balmumu elde etmek için daha fazla işlenir. Balmumu kırılgan, hafif yapışkan, sert ve parlaktır.

Kullanım ve Faydaları:

Balmumunun iki faydası vardır, birincisi sert olmasıdır, bu nedenle katı bir formda kalması gereken ürünlerde faydalıdır ve ikincisi daha yüksek bir erime noktasına sahip olması, sıcak havalarda stabil olmasını sağlar. Diğer mumlarla birleştirildiğinde de daha iyi doku sağlar. Rujlar, saç balmumu ve diğer katı kozmetikler gibi ürünler için kandelilla mumu çok faydalıdır.

{hook h='afterdict01'}{hook h='afterdict02'}

Uyarı: Burada toplanan bilgiler kullanım ve kapsam açısından sınırlıdır. Hüküm ve koşullara bakın.

Sürekli gelişen bir cilt için cilt bakım sistemi, her günün Cildin Durumuna göre uyarlanmış tedavi oluşturmak için bilimsel olarak kanıtlanmış etkinliğe sahip tanınmış aktif bileşenleri kullanır.

  • Copyright ®LESIELLE, UYARLANABILIR CİLT BAKIMI, ®İZOLE FORMÜLASYON™
  • Tüm hakları saklıdır 2023

Menu