{hook h='beforedict01'}{hook h='beforedict02'}

ETİLHEKSİL OLIVAT

INCI: Etilheksil Olivat

Etilheksil Olivat Nedir?

Etilheksil Olivat, zeytinyağının doğal kaynaklı bir esteridir. Zeytinyağı, cilt yüzeyinde bulunan bazı yağ asitlerine benzer bileşenler içerdiğinden cilt için çok faydalıdır. Yağ, zeytin meyvelerinin ezilmesiyle elde edilir. Esas olarak dimetikonlar veya polidimetilsiloksan gibi silikonların yerini almak için kullanılır. Çok hafif bir yağdır ve uygulamadan sonra anında emilir. Renksiz ve kokusuz bir sıvı olarak gelir.

Kullanım ve Faydaları:

Cildin kendi yağ asitleriyle eşleşen cilt için yararlı yağ içeriği içerir. Ana sebep budur, sadece cildi nemlendirmekle kalmaz, aynı zamanda cilde faydalı özellikler sağlar. Bir tür tıkayıcı film olan cilt veya saç yüzeyi üzerinde bir film oluşturur. Bununla birlikte, ciltte herhangi bir boğulmaya neden olmaz, ancak cildin zaten sahip olduğu kendi nemini kaybetmesine izin vermez. Aynı zamanda cildi şartlandırır ve esnek hale getirir. Ayrıca cilde eksik yağ asitleri sağlayarak cildin epidermal tabakasını güçlendirir. Silikonların değiştirilmesi için formülasyona yardımcı olmanın yanı sıra doğal bir kaynaktır, aynı zamanda cilde derinden fayda sağlar. Genellikle cilt bakım kremleri ve losyonlarında, şampuanlarda ve saç kremlerinde, diğer vücut bakım ürünlerinde bulunur.

{hook h='afterdict01'}{hook h='afterdict02'}

Uyarı: Burada toplanan bilgiler kullanım ve kapsam açısından sınırlıdır. Hüküm ve koşullara bakın.

Sürekli gelişen bir cilt için cilt bakım sistemi, her günün Cildin Durumuna göre uyarlanmış tedavi oluşturmak için bilimsel olarak kanıtlanmış etkinliğe sahip tanınmış aktif bileşenleri kullanır.

  • Copyright ®LESIELLE, UYARLANABILIR CİLT BAKIMI, ®İZOLE FORMÜLASYON™
  • Tüm hakları saklıdır 2023

Menu