{hook h='beforedict01'}{hook h='beforedict02'}

ETİLHEKSİL METOKSISINNAMAT

INCI: Etilheksil metoksisinnamat

Etilheksil metoksisinnamat nedir?

Etilheksil metoksisinnamat oktinoksat olarak da bilinir. Suda çözünmeyen renksiz berrak bir sıvıdır.

Kullanım ve Faydaları:

UV radyasyonları, cildin erken yaşlanmasından sorumlu tehlikeli radyasyonlardan biridir. UV ışınları cilde düştüğünde, kollajeni parçalayarak çizgileri, kırışıklıkları ve cilt sonuçlarının sarkmasını iyileştirir. Etilheksil metoksisinnamat cilde uygulandığında, cilt üzerinde ince bir tabaka oluşturur, UV ışınlarını yansıtır / saçar / emer. Ayrıca cildi güneşin güneş yanığı gibi başka bir zararlı etkisinden korur. Sadece cilt değil, ürünler de güneş ışığına uzun süre maruz kalma nedeniyle şu veya bu şekilde hasar görür, bu durumda oktinoksat ürünü güneş ışığının yıkıcı etkisinden de korur. Güneş kremleri ve makyaj ürünlerinde kullanılır.

{hook h='afterdict01'}{hook h='afterdict02'}

Uyarı: Burada toplanan bilgiler kullanım ve kapsam açısından sınırlıdır. Hüküm ve koşullara bakın.

Sürekli gelişen bir cilt için cilt bakım sistemi, her günün Cildin Durumuna göre uyarlanmış tedavi oluşturmak için bilimsel olarak kanıtlanmış etkinliğe sahip tanınmış aktif bileşenleri kullanır.

  • Copyright ®LESIELLE, UYARLANABILIR CİLT BAKIMI, ®İZOLE FORMÜLASYON™
  • Tüm hakları saklıdır 2023

Menu