{hook h='beforedict01'}{hook h='beforedict02'}

KAKULE

INCI: Elettaria kakule tohumu yağı

Elettaria kakule tohumu yağı nedir?

Elettaria cardemomum'un kurutulmuş ve olgun tohumlarından elde edilen esansiyel bir yağdır.  Hindistan'a özgüdür ve Hindistan, Tanzanya ve Guatemala'da yetiştirilir. Çeşitli mutfaklarda çeşni olarak kullanılan hoş kokulu bir meyvedir. Yağın karakteristik ve balzamik bir kokusu vardır. Okaliptol, sineol, terpinil asetat, limonen, sabinen gibi çeşitli triterpenler içerir. birkaç isim vermek gerekirse.

Kullanım ve Faydaları:

Bileşenleri olarak antioksidanlar fenolikler ve flavonoidler içerir, bu da onu yaşlanma karşıtı rejim için ideal kılar, çünkü antioksidanların serbest radikal süpürme özellikleri, yaşlanma süreciyle mücadelede birincil öneme sahip olan önemli bir işlevdir, aksi takdirde cilt görünümünü yavaşça bozar ve bozulmamış bariyeri kırar. Esansiyel yağ, böcek kovucu ve güçlü bir antimikrobiyal olarak da işlev görebilir. Bu yüzden losyonlarda ve merhemlerde kullanılır. Aynı zamanda aromaterapide uygulandığında duyulara enerji verdiğine inanılan güçlü bir aromaya sahip bir uyarıcıdır. Hem erkek hem de kadın parfümerilerinde baz koku veya koku arttırıcı olarak kullanılır. Kakule yağı, ağız yıkama, masaj ürünleri ve cilt bakım formülasyonları gibi formülasyonlarda kullanılır.

{hook h='afterdict01'}{hook h='afterdict02'}

Uyarı: Burada toplanan bilgiler kullanım ve kapsam açısından sınırlıdır. Hüküm ve koşullara bakın.

Sürekli gelişen bir cilt için cilt bakım sistemi, her günün Cildin Durumuna göre uyarlanmış tedavi oluşturmak için bilimsel olarak kanıtlanmış etkinliğe sahip tanınmış aktif bileşenleri kullanır.

  • Copyright ®LESIELLE, UYARLANABILIR CİLT BAKIMI, ®İZOLE FORMÜLASYON™
  • Tüm hakları saklıdır 2023

Menu