{hook h='beforedict01'}{hook h='beforedict02'}

DISTEARAT

INCI: Distearat

Distearate nedir?

Mono ve etilen glikol ve stearik asit diesterlerinin bir karışımı ile beyaz renkli mumsu bir madde.

Kullanım ve Faydaları:

Ürünü emülsifiye etmek ve stabilize etmek için formülasyonda kullanılır. Aynı zamanda kozmetik ürüne şeffaflık kazandıracak bir opaklaştırıcı ajan olarak da işlev görebilir. Bu, kusurları gizlemesi gereken leke önleyici kozmetiklere fayda sağlayacaktır.

Kalınlığı artan şampuan ve kremlerde kullanılabilen incileştirici bir etkiye sahiptir.

Kaynaklar:

https://cosmeticsinfo.org/ingredient/glycol-distearate

https://www.makingcosmetics.com/Glycol-Distearate_p_791.html

{hook h='afterdict01'}{hook h='afterdict02'}

Uyarı: Burada toplanan bilgiler kullanım ve kapsam açısından sınırlıdır. Hüküm ve koşullara bakın.

Sürekli gelişen bir cilt için cilt bakım sistemi, her günün Cildin Durumuna göre uyarlanmış tedavi oluşturmak için bilimsel olarak kanıtlanmış etkinliğe sahip tanınmış aktif bileşenleri kullanır.

  • Copyright ®LESIELLE, UYARLANABILIR CİLT BAKIMI, ®İZOLE FORMÜLASYON™
  • Tüm hakları saklıdır 2023

Menu