{hook h='beforedict01'}{hook h='beforedict02'}

SİSTEİN

İNCİ: Sistein

Sistein Nedir ?

Sistein kükürt içeren bir amino asittir, doğal olarak hemen hemen her canlı organizmada, özellikle de yapılarında herhangi bir biçimde keratin bulunanlarda bulunur. Sistin yine bir amino asittir, ancak bir disülfit bağı ile birleşen iki sistein molekülünden oluşan bir moleküldür. Vücudumuzda sisteinin depolanması şekli olarak düşünülebilir. Sistein, genetiği değiştirilmiş bakterilerden kozmetik veya diğer tıbbi kullanımlarda kullanılmak üzere tamamen sentezlenebilir.

Kullanım ve Faydaları:

Sistein, ROS'u yakalama potansiyeline sahip güçlü bir antioksidandır. Bununla birlikte, doğal formundaki sistein etkisini gösteremez, bu nedenle asetilsistein'e dönüştürülmesi gerekir. Aynı zamanda beyazlatıcı bir etki yaratır. Melanin üretim yolunu, cildi koyulaştıran melanin sentezini azaltacak şekilde etkiler. Sülfür grubu nedeniyle, birçok kozmetik preparatta indirgeyici bir ajan olarak da kullanılır. Kimyasal yapısı göz önüne alındığında, saç şartlandırma durumunda sunabileceği çok şey vardır. Bağlar oluşturur ve antistatik ve koşullandırma etkisi üretmek için saç şaftı üzerinde ince bir tabaka oluşturur. Esas olarak krem ve losyonlarda ve çoğunlukla saç preparatlarında kullanılır.

{hook h='afterdict01'}{hook h='afterdict02'}

Uyarı: Burada toplanan bilgiler kullanım ve kapsam açısından sınırlıdır. Hüküm ve koşullara bakın.

Sürekli gelişen bir cilt için cilt bakım sistemi, her günün Cildin Durumuna göre uyarlanmış tedavi oluşturmak için bilimsel olarak kanıtlanmış etkinliğe sahip tanınmış aktif bileşenleri kullanır.

  • Copyright ®LESIELLE, UYARLANABILIR CİLT BAKIMI, ®İZOLE FORMÜLASYON™
  • Tüm hakları saklıdır 2023

Menu