Cucumis sativus özü

{hook h='beforedict01'}{hook h='beforedict02'}

CUCUMIS SATIVUS ÖZÜ (SALATALIK)

INCI: Cucumis sativus özü

Cucumis sativus özü veya Salatalık nedir?

Genellikle salatalık olarak bilinen Cucumis sativus, dünya çapında yaygın olarak yetiştirilmektedir. Kendi uçucu yağları ve bileşenleri bakımından zengindir, aynı zamanda ikincil metabolitler için de zengindir. Meyve, Cucurbitacin A, C, E, Ferulik asit, miristik asit, skualen, beta sitosteroller gibi fitosteroller, alfa-linolenik asit gibi yağ asitleri, kafeik asit gibi bileşenler bakımından zengindir.

Kullanım ve Faydaları:

Ekstraktta bulunan kafeik asit ve askorbik asit, su tutma özelliğine sahiptir ve bu da kuru gözü veya cildi rahatlatır. Ayrıca cilt hücrelerinde melanin üretimini azaltabilir ve bozulmamış bir epidermal tabakanın korunmasında gerekli olan hyaluronik asit ve elastinin parçalanmasını önler ve nem kaybını önler. Ekstraktta bulunan flavonoidler yara iyileşmesini daha hızlı hale getirebilir. Aynı zamanda tahriş olmuş ciltte yatıştırıcı ve kaşıntı önleyici bir etki sağlar. Cildin daha sıkı yapısını korumasına yardımcı olur ve sarkık cildin daha iyi görünmesine yardımcı olur. Losyonlarda, şampuanlarda, saç kremlerinde, el yıkamalarda, göz bakım ürünlerinde, yağlı ciltler için ürünlerde ve tıraş sonrası hazırlıklarda kullanılır.

{hook h='afterdict01'}{hook h='afterdict02'}

Uyarı: Burada toplanan bilgiler kullanım ve kapsam açısından sınırlıdır. Hüküm ve koşullara bakın.

Sürekli gelişen bir cilt için cilt bakım sistemi, her günün Cildin Durumuna göre uyarlanmış tedavi oluşturmak için bilimsel olarak kanıtlanmış etkinliğe sahip tanınmış aktif bileşenleri kullanır.

  • Copyright ®LESIELLE, UYARLANABILIR CİLT BAKIMI, ®İZOLE FORMÜLASYON™
  • Tüm hakları saklıdır 2022.

Menu