{hook h='beforedict01'}{hook h='beforedict02'}

TARÇIN ALKOL

INCI: Tarçın alkol

Tarçın alkolü nedir?

Tarçın alkolü aromatik bir alkoldür ve adından da anlaşılacağı gibi tarçın ağacından, nergis çiçeklerinden, sümbülden ve çay ağacından doğal olarak bulunabilir. Benzer terapötik sonuçlarla sentetik olarak üretilebilmesine rağmen. Soluk sarı bir sıvı olarak gelir.

Kullanım ve Faydaları:

Aroma gibi hoş bir sümbül nedeniyle esas olarak bir koku bileşeni olarak kullanılır. Aynı zamanda bir tatlandırıcı madde olarak da kullanılır. Öncelikle banyo malzemeleri, kokular ve parfümlerde kullanılır. Yaşlanma karşıtı bir ajan olarak kullanılır ve cilt beyazlatıcı ajan hala araştırılmaktadır.

{hook h='afterdict01'}{hook h='afterdict02'}

Uyarı: Burada toplanan bilgiler kullanım ve kapsam açısından sınırlıdır. Hüküm ve koşullara bakın.

Sürekli gelişen bir cilt için cilt bakım sistemi, her günün Cildin Durumuna göre uyarlanmış tedavi oluşturmak için bilimsel olarak kanıtlanmış etkinliğe sahip tanınmış aktif bileşenleri kullanır.

  • Copyright ®LESIELLE, UYARLANABILIR CİLT BAKIMI, ®İZOLE FORMÜLASYON™
  • Tüm hakları saklıdır 2023

Menu