{hook h='beforedict01'}{hook h='beforedict02'}

CETEARETH-20

İNCİ: Ceteareth-20

Ceteareth-20 nedir?

Ceteareth-20, stearil / setil alkol gibi daha yüksek MW doymuş yağ alkollerinin iyonik olmayan polioksietilen eteridir. Beyaz pelet olarak gelir, kokusuzdur.

Kullanım ve Faydaları:

Temel olarak formülasyon stabilitesi ile ilgili olarak kullanılır, cilt bakımı yönü bu bileşen için ikincildir. Evrensel bir emülgatör olarak kullanılır. Kolloidal koruyucu bir sistem oluşturur. Aynı zamanda koyulaştırıcı olarak da kullanılır. Kremler, losyonlar, güneş koruyucu ürünler, fondötenler ve saç kremleri gibi hemen hemen her türlü kozmetik üründe kullanılır.

{hook h='afterdict01'}{hook h='afterdict02'}

Uyarı: Burada toplanan bilgiler kullanım ve kapsam açısından sınırlıdır. Hüküm ve koşullara bakın.

Sürekli gelişen bir cilt için cilt bakım sistemi, her günün Cildin Durumuna göre uyarlanmış tedavi oluşturmak için bilimsel olarak kanıtlanmış etkinliğe sahip tanınmış aktif bileşenleri kullanır.

  • Copyright ®LESIELLE, UYARLANABILIR CİLT BAKIMI, ®İZOLE FORMÜLASYON™
  • Tüm hakları saklıdır 2023

Menu