{hook h='beforedict01'}{hook h='beforedict02'}

İSOPARAFİN

İNCİ: C13-14 izoparafin

C13-14 izoparafin nedir?

İzoparafinler, en yaygın olarak kozmetik ürünlerde bulunan dallı zincirli parafinlerdir.  Burada "Iso", bir dalın ikinci karbon atomundaki konumunu ifade eder.  Bir dizi reaksiyon yoluyla petrol ürünlerinden izole edilebilirler. Başlıca kullanılan izoparafinler C13-14 izoparafinler, İzododekan ve Isohexadecane'dir. Esas olarak herhangi bir koku olmadan renksiz sıvılar olarak bulunurlar.

Kullanım ve Faydaları:

İzoparafinler esas olarak bir çözücü olarak kullanılır. İdeal bir çözücünün neredeyse tüm özelliklerine sahiptirler. Bu nitelikler arasında reaktif olmayan, kolayca karışabilen veya herhangi bir formülasyona dahil edilmiş, kolayca temin edilebilen, berrak, renksiz, geniş sıcaklık aralığında iyi yumuşama ve stabilite bulunur. Dallanmış veya düz zincirli hidrokarbonlar biraz hacimlidir ve cildin içine nüfuz edemezler, bunun yerine cilt yüzeyinde tıkayıcı bir film oluştururlar. Bu, içinde antioksidan bulunan ürünler için özellikle yararlıdır, çünkü cildi her zaman kapıda kalırken zararlı serbest radikallerden korur. Birçok cilt bakımı, saç bakımı, yaşlanma karşıtı ürünler, göz makyajı hazırlığı ve manikür hazırlığında kullanılır.

Kaynaklar:

https://cosmeticsinfo.org/ingredient/c13-14-isoparaffin

{hook h='afterdict01'}{hook h='afterdict02'}

Uyarı: Burada toplanan bilgiler kullanım ve kapsam açısından sınırlıdır. Hüküm ve koşullara bakın.

Sürekli gelişen bir cilt için cilt bakım sistemi, her günün Cildin Durumuna göre uyarlanmış tedavi oluşturmak için bilimsel olarak kanıtlanmış etkinliğe sahip tanınmış aktif bileşenleri kullanır.

  • Copyright ®LESIELLE, UYARLANABILIR CİLT BAKIMI, ®İZOLE FORMÜLASYON™
  • Tüm hakları saklıdır 2023

Menu