{hook h='beforedict01'}{hook h='beforedict02'}

BEHENTRIMONYUM KLORÜR

INCI: Behentrimonyum klorür

Behentrimonyum klorür nedir?

Kuaterner bir amonyum tuzu, balmumu benzeri, sarı renkli bir organik bileşiktir.

Kullanım ve Faydaları:

Antistatik bir ajan olarak kullanılır; saç üzerinde bir tabaka oluşturur ve dağınık bir şekilde kalmalarını sağlar. Aynı zamanda emülgatör olarak da kullanılır. Özellikle saç kremi ve boyada bulunur.

Ürünün saçtan eşit şekilde kaymasını sağlar, özellikle hasarlı saçlar için dolaşma ve nem giderme kolaylığı sağlar. Birçok siyah kıvırcık saç ürününde, saç şaftına nüfuz edebildiği için kuruluğu yumuşatmak ve eski haline getirmek için kullanılır.

Bununla birlikte, bazı antimikrobiyal yararları vardır.

{hook h='afterdict01'}{hook h='afterdict02'}

Uyarı: Burada toplanan bilgiler kullanım ve kapsam açısından sınırlıdır. Hüküm ve koşullara bakın.

Sürekli gelişen bir cilt için cilt bakım sistemi, her günün Cildin Durumuna göre uyarlanmış tedavi oluşturmak için bilimsel olarak kanıtlanmış etkinliğe sahip tanınmış aktif bileşenleri kullanır.

  • Copyright ®LESIELLE, UYARLANABILIR CİLT BAKIMI, ®İZOLE FORMÜLASYON™
  • Tüm hakları saklıdır 2023

Menu