Artemisia absinthium özü

{hook h='beforedict01'}{hook h='beforedict02'}

ARTEMISIA ABSINTHIUM ÖZÜ

INCI: Artemisia absinthium ekstresi

Artemisia absinthium ekstresi nedir?

Pelin, olarak da bilinen Artemisia absinthium, orta Avrupa'da çorak arazilerde yetiştirilir. Yapraklar ve hava parçaları çoğunlukla amaçları çıkarmak için kullanılır. Mazı içerir - içerdiği uçucu yağın aktif bileşenleri olarak.

Kullanım ve Faydaları:

Kokusu ile ünlüdür. Losyonlarda, sabunlarda vb. Kullanılır. Ayrıca, birkaç isim vermek için vermifuge, febrifuge, acı tonik olarak daha fazla iç kullanıma sahiptir. Topikal olarak böcek kovucu olarak kullanılabilir.

{hook h='afterdict01'}{hook h='afterdict02'}

Uyarı: Burada toplanan bilgiler kullanım ve kapsam açısından sınırlıdır. Hüküm ve koşullara bakın.

Sürekli gelişen bir cilt için cilt bakım sistemi, her günün Cildin Durumuna göre uyarlanmış tedavi oluşturmak için bilimsel olarak kanıtlanmış etkinliğe sahip tanınmış aktif bileşenleri kullanır.

  • Copyright ®LESIELLE, UYARLANABILIR CİLT BAKIMI, ®İZOLE FORMÜLASYON™
  • Tüm hakları saklıdır 2022.

Menu