{hook h='beforedict01'}{hook h='beforedict02'}

ARGIRELINE

İNCİ: Argireline

Argirelin nedir?

Argireline sentetik bir oligopeptittir. Botoks benzeri etki elde etmek için emülsiyon, serum veya jel şeklinde topikal olarak uygulanır.

Kullanım ve Faydaları:

Argireline cilde nüfuz eder ve nörotransmitterin beyinden etkisini yavaşlatır. Bunu yaparak, yüz cildini rahat tutar ve beynin dürtüsünde reaktif değildir. Böylece yüzün herhangi bir bölgesinden kırışıklık görünümünü en aza indirir. Aynı zamanda yaşlanma karşıtı bileşen olarak da işlev görür.

Kaynaklar:

https://books.google.co.in/books?id=zcF5CgAAQBAJ&pg=PA153&dq=argireline kullanımı&hl=tr&sa=X&ved=0ahUKEwj2tebCuevfAhUWVH0KHRerAmMQ6AEIKjAA#v=onepage&q=kozmetikte argireline kullanımı&f=false

{hook h='afterdict01'}{hook h='afterdict02'}

Uyarı: Burada toplanan bilgiler kullanım ve kapsam açısından sınırlıdır. Hüküm ve koşullara bakın.

Sürekli gelişen bir cilt için cilt bakım sistemi, her günün Cildin Durumuna göre uyarlanmış tedavi oluşturmak için bilimsel olarak kanıtlanmış etkinliğe sahip tanınmış aktif bileşenleri kullanır.

  • Copyright ®LESIELLE, UYARLANABILIR CİLT BAKIMI, ®İZOLE FORMÜLASYON™
  • Tüm hakları saklıdır 2023

Menu