Asetillenmiş hint yağı

{hook h='beforedict01'}{hook h='beforedict02'}

ASETILLENMIŞ HINT YAĞI

INCI: Asetillenmiş hint yağı

Asetillenmiş hint yağı nedir?

Hint yağı, hint tohumlarının preslenmesinden sonra elde edilen ve daha sonra ölümcül bir protein Ricin'den kurtulmak için ısıtılan bitkisel bir yağdır. Yüksek yoğunluğu, kalınlaştırıcı bir ajan olarak elverişli hale getirir.

Kullanım ve Faydaları:

Hint yağı doğal olarak bir cilt yumuşatıcısıdır ve ayrıca cilt üzerinde bazı antibakteriyel-vermisidal etki gösterir. Ciltteki nemi korur ve aynı zamanda cildi şartlandırır. Aynı zamanda emülsifiye edici ajan olarak da kullanılır.

Kaynaklar:

cilt için https://books.google.co.in/books?id=AePNAgAAQBAJ&pg=PA113&dq=azulene&hl=en&sa=X&ved=0ahUKEwjR3_yPtP_fAhUDfX0KHSvVCAwQuwUIKjAA#v=onepage&q=azulene for skin&f=false

{hook h='afterdict01'}{hook h='afterdict02'}

Uyarı: Burada toplanan bilgiler kullanım ve kapsam açısından sınırlıdır. Hüküm ve koşullara bakın.

Sürekli gelişen bir cilt için cilt bakım sistemi, her günün Cildin Durumuna göre uyarlanmış tedavi oluşturmak için bilimsel olarak kanıtlanmış etkinliğe sahip tanınmış aktif bileşenleri kullanır.

  • Copyright ®LESIELLE, UYARLANABILIR CİLT BAKIMI, ®İZOLE FORMÜLASYON™
  • Tüm hakları saklıdır 2022.

Menu